torsdag 16 april 2009

havet är djupt.

Igår hade Oskar och jag en heldag på Kew Gardens. Det är så fruktansvärt vacker och fint i Kew Gardens. Det är en jääätte stor park med massa växthus, men också mycket grönt vilket jag älskar och saknar. Det är det enda negativa med att bo i en storstad, att inte kunna gå ut i en skog och kunna få tysnad omkring sig. Här är det alltid polisbilar, vanliga bilar, flygplan eller tåg som man hör dygnet runt. 


Kew Gardens








Efter en rundvandring i Kew Gardens och lite mat i magen så begav vi oss mot en minifarm som dom har tagit hit under påsklovet. Det var mycket uppskattat av Oskar! Vi gick omkring och klappade djuren i 1½ timme innan jag fick lura Oskar därifrån. Även om det är synd om djuren, så var det mycket mysigt. 











Efter en varm dag, 20 grader, i Kew Gardens så gick hem. Kattis hittade en barnpool i boden som vi blåste upp och fyllde upp med vatten, så nu har Oskar tagit årets första dopp. Det var så kul att se honom springa, hoppa och plaska i poolen. Den pojken älskar verkligen att bada! 




På tal om något helt annat, imorgon är det 4 veckor till Kattis ska föda barnet. Eftersom Oskar var 3 veckor tidig så kan det hända när som helst nu! 



I tisdags så sparkade vi boll och lekte på lekplatsen med Linnea, Thomas och Freddie. 

Freddie


Mates


Thomas


Bus med Linnea


Inga kommentarer: