måndag 24 augusti 2009

10 000 nights

ja nu ska jag ta och skriva lite om vad som har hänt dom senaste dagarna. Alltså kommer det inte bli så mycket text för jag har inte gjort annat än att jobba.

I torsdags efter jobbet stannade jag, George, Will och Charlie kvar efter jobbet och tog "några" gratis öl. Det slutade med att vi gick hem vid 3.30 på morgonen lagom runda under fötterna. George var den som blev fullast och ramlade av stolen 3 ggr när han skulle sätta sig ner. Sjukt rolig natt med många skratt!
Jag vet att det inte är bra bildkvalité, men det är mobilbilder!

George och Charlie

George slumrade till ett tag, vi tyckte att han behövde en blomma i håret.


Har jobbat till stängning hela veckan och varje kväll har vi suttit i flera timmar efter stängning och druckit öl. Har varit så sjukt kul och det har blivit så många skrattanfall tack vare dumma frågor och svar + ballonger med helium från en bröllopsfest vi hade i fredags. Tack vare bröllopsfesten fick vi jobba till kl 1 på natten. Jag fick diska och polera ALLA glas och då menar jag inklusive ALLA champange glas och vinglas för 35 personer + att vi hade en ny diskare som inte var så snabb så alla fick hjälpa honom att diska och plocka undan all disk. Om ni märkte så skrev jag att vi "hade en ny diskare", han sa upp sig efter 2 dagen på jobbet, han fick nog efter bröllopet. Veklig!




Köpte en ny telefon i fredags! En Samsung Tocco-lite touchphone, älskar den!!! Dock är den låst till t-mobile så jag kan inte använda den i Sverige, men dit hade jag ändå inte tänkt att flytta tillbaka till på ett tag.
På lördag flyttar Johanni hit och det ska bli så sjukt kul! Nästa måndag är det bankholiday och då har jag, Johanna, Linnea och Johanna planerat att åka till ett nöjesfält! Ser fram emot det, ska bli grymt kul!


Linnea och jag var i Dover, som ligger vid kusten, för några veckor sedan. Det var en underbart vacker stad med vita klippväggar, gröna kullar och blått hav! En riktigt rolig upplevelse och det tog oss bara 2 timmar att åka dit med tåg. Det gör så mycket för både kropp och själ att komma iväg från London med den dåliga luften och få se lite gröna kullar, vatten och berg! Jag vet att det låter dumt när man skriver det, men det är en stor skillnad på att bo i en stor stad med flera miljoner människor när man är van att bo i en by på landet med ca 250 invånare och närmaste grannen är skog och kor.

Dom vita klipporna som Dover är känt för
¨


En glad sara

Den vackra kuststaden Dover


En glad Linnea
Måste säga att jag får lite Sound of music-känsla när jag ser bilden

Dover castle där vi smet in utan att veta om att man skulle betala

En bit av slottet, borgen eller va tusan det nu va.


Imorgon, tisdag, kommer Kattis, Oskar och Klara tillbaka efter 3 veckor i Canada, så Hej Aupairliv och hejdå heltid-på-puben-liv! Ska fortsätta och jobba lite då och då på puben. Men nu blir det som sagt att ta hand om Oskar igen!

På onsdag kommer Johanna Persson tillbaka igen efter hennes långsemester i Sverige!!! :D
Linnea åkte till Sverige igår för 1 veckas semester.
När ska jag åka till Sverige då?

1 kommentar:

stinus sa...

whaaat!?? fick du inte en ny mobil i julklapp? :p det märks att du inte jobbat som aupair på ett tag! haha